home

BOOTHSTOCK REMIX CONTEST

Welkom op de Boothstock Remix Contest pagina!

Bij Boothstock willen wij ons licht laten schijnen op de gevestigde producer, maar ook op onbekend talent. Daarom hebben Boothstock en de labels de handen voor het tweede jaar ineen geslagen geslagen voor de "Boothstock Remix Contest". De deelnemende artiesten voor 2013 zijn tot nu toe:

- Michel de Hey

- Great Minds (Winne, Sticks & Jiggy Dje)
- 
2000 and One
- 
Roul and Doors

Producers, maak voor de komende weken dus alvast wat dagen vrij in je agenda want wij denken dat je niet snel weer een kans krijgt om zulke korte lijntjes met de artiesten en labels te krijgen. Laten we beginnen met de eerste contest: Michel de Hey. 

 

Great Minds ft. Rico - Kan er maar 1 zijn

Great Minds ft. Rico - Kan er maar 1 zijn

Het is weer tijd voor de Boothstock remix contest, deze keer doen we een track van het nu al legendarische Great Minds, de hiphop formatie bestaande uit Winne, Sticks, Jiggy Djé en Dr. Moon. Ze doen dit jaar maar een handjevol optredens, waarvan eentje op 10 augustus op Boothstock! 

Jullie krijgen de kans om de track ‘Kan er maar 1 zijn’ te remixen! Deze track is geproduceerd door Le Professeur en staat ook op het Great Minds album dat het hoogst genoteerde Nederlandse hiphop album ooit is. Doe je eigen ding en zorg dat je een unieke remix maakt, en onthou: niets is te gek! Lees verder voor de preview, parts en prijzen. 

Lees verder

Michel de Hey - Naked in the Booth

Michel de Hey - Naked in the Booth

EC Records en Hey! Records

EC Records en Hey! Records zijn de twee labels van techno grootheid Michel de Hey. De labels komen uit Rotterdam en zijn de langst bestaande techno/techhouse labels van Nederland dus hun aanwezigheid is niet meer dan vanzelfsprekend op Boothstock. Sinds de oprichting in 1992 zijn de labels een platform voor vele Nederlandse producers, met dikwijls een internationale carrière als gevolg. Lees verder voor de info over de track. 

Lees verder